مشروح سخنان رسایی در جمع دانشجویان؛

رسایی گفت: ما اجازه نمی‌دهیم ظریف استیضاح شود چون این راه دررو برای او خواهد بود، ظریف را تحت سخت‌ترین شرایط حفظ می‌کنیم.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، مدیر مسئول نشریه 9 دی امروز در نشست تحلیلی با عنوان «دیپلماسی لبخند، فرهنگ و فیس بوک، اقتصاد و سبد کالا» در دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: روحانی سوم آذر سال گذشته نامه‌ای به رهبری نوشتند که طی آن پیروزی تیم مذاکره‌کننده ایران را به رهبر معظم انقلاب تبریک گفت. از طرفی در ژنو اشتون در آغوش کری قرار گرفت و ظریف با خنده و شادی تصویر یک پیروزی توهمی را در کشور ایجاد کرد به شکلی که ظریف به محض ورود به ایران مورد استقبال قرار می‌گیرد و روبان قرمزی بر روی او می‌اندازند که روی آن نوشته «قهرمان دیپلماسی ایران».روحانی نگاه خوشبینانه به غرب و آمریکا دارد

نماینده مجلس گفت: متاسفانه روحانی نگاه خوشبینانه به غرب و آمریکا دارد و سعی می‌کند بگوید آمریکا غیر از اسرائیل است.

وی ادامه داد: روحانی در مجلس گفت هنگام ورود من به نیویورک روزنامه‌های غربی تلاش می‌کردند شرایط قرار گرفتن من در کنار اوباما را فراهم کنند و مدام برنامه‌های شام و قرار گرفتن ما کنار رئیس جمهور آمریکا را فراهم می‌کردند. رسایی افزود: در دقیقه 90 تیم نیویورکی با پیگیری بسیار زنگ تلفن روحانی را به صدا درآورد و روحانی گفت که من نخواستم اوباما تحقیر شود برای همین پاسخش را دادم. ئرسایی بابیان اینکه عده‌ای می‌گویند چرا رهبر معظم انقلاب به نامه روحانی پاسخ داده است گفت: این حرکت ایشان مانع از ایجاد حاکمیت دوگانه در داخل کشور شد و در صورت جواب ندان موجی علیه نیروهای ارزشی مبنی بر موافق نبودن بر حل مشکلات هسته‌ای ایجاد می‌شد.

وی ادامه داد: ساعت 8 صبح روز بعد از اعلام توافقنامه ابوترابی در مجلس تبریک گفت و صدا و سیما به شکل عجیبی مارش پیروزی می‌زد به نحوی که به آن تذکر داده شد.

این نماینده مردم تهران در مجلس با بیان اینکه آن روزها برخی سبقت تبریک گرفته بودند بیان داشت: آن چه جالب است این است که شما تاکنون یک کلمه از رهبر معظم انقلاب در تائید توافقنامه ژنو نشنیده‌اید.

چرا رهبر معظم انقلاب در طول 10 سال مذاکرات اکنون می‌گوید خوشبین نیستم؟

رسایی در پاسخ به منتقدین در تایید توافقنامه ژنو بیان داشت: اجازه مذاکرات به تمام تیم‌های تیم مذاکره کننده را رهبر معظم انقلاب از سال 82 تاکنون داده‌اند لطفا کسی به من بگوید چرا رهبری بیان«خوشبین نیستم» را تنها برای این تیم بکار می‌برند.

سردبیر نشریه 9 دی ادامه داد: آیا دلیلش این نیست که رهبر معظم انقلاب این تفکر را در سال 82 تجربه کرده‌اند ؟ آیا دلیلش این نیست که هر دو طرف میز مذاکره و نتیجه آن را ایشان در توافقنامه سعدآباد دیده‌اند و نتیجه آن کاملا بدبینانه بود.

18 روز پس از توافقنامه سعد آباد اولین قطعنامه شورای امنیت علیه ما صادر شد

رسایی با بیان اینکه در 15 مرداد ماه سال 82 توافقنامه سعدآباد امضا شد بیان داشت: 18 روز پس از این توافقنامه قطعنامه شورای امنیت علیه ما صادر شد و تهدیدات غرب ضد جمهوری اسلامی ایران نیز سرعت گرفت.

وی با انتقاد از بیان برد -برد رئیس جمهور بیان داشت: آنچه شما در توافقنامه ژنو به دست آورده‌اید یک به 10 نیز نیست چه برسد به برد-برد؛ دادن 28 امتیاز از سوی ایران در برابر هشت امتیاز از سوی غرب آن هم با کلمات مبهم نمی‌تواند برد برد باشد.

مدیر مسئول نشریه 9 دی با بیان اینکه کری متاسفانه راست می‌گوید و مسئولان ما دروغ یادآور شد: کری بلافاصله بعد از اعلام توافقنامه بر صفحه تلوزیون حاضر شد و بیان داشت:ایران باید 200 کیلو مواد غنی سازی شده 20 درصد را تبدیل به اکسید که قابل فن‌آوری نیست کند یا باید آن را رقیق کرده تا به پنج درصد تبدیل کنند. بدبینانه‌ترین نگاه به قطعنامه ژنو؛ هیچ در برابر هیچ است

رسایی با بیان اینکه در توافقنامه ژنو آمده است یا در مورد همه چیز توافق می‌کنیم یا هیچ، گفت: وندی شرمن به وضوح می‌گوید اگر ما در99 درصد موارد به توافق برسیم و تنها یک درصد باقی بماند توافقات صورت گرفته را هیچ حساب می‌کنیم.

این نماینده مردم تهران در مجلس ادامه داد: این یعنی این که پول‌های بلوکه شده ایران در بانک‌های طرف قرارداد ما وجود دارد و ما امکان برداشت آن را نداریم چون باید در مورد همه چیز به توافق برسند.

وی با انتقاد از به کاربردن کلمه کم‌سواد از سوی رئیس جمهور تصریح کرد: چرا می‌گویید بیسواد؟ یعنی واقعا نمی‌توانید بفهمید.یا هیچ چیز یا همه چیز یعنی کلاه گشاد بر سر دولت ما رسایی با بیان اینکه مهمترین سلاح ما اورانیوم غنی سازی شده 20 درصد بود ابراز داشت: ما درسال 82 تنها 100سانترفیوژ داشتیم که باید آنها به 19 هزار رسانده و اکنون باید آن را به بیش از این می‌رساندیم آیا برخی نمی‌توانند متوجه شوند غنی سازی 20 درصد برد ما در میز مذاکره بود.


وی با انتقاد از صالحی بیان داشت: من از آقای صالحی گله کرده و به وی گفتم هر انسانی باید اعتقاد خاص خود را داشته باشد این نمی‌شود که با هر دولتی هماهنگ بود، اینکه صالحی به منتقدین گله می‌کند که غنی سازی 20 درصد استفاده‌اش کجاست؟ یعنی اینکه نمی‌داند غنی سازی 20 درصد برد ما بر روی میز مذاکره بود.

توافقنامه ژنو در گام نهایی یعنی پس از20 سال به انجام می‌رسد

رسایی به تیم مذاکره جلیلی در دولت دهم اشاره کرد و افزود: رهبر معظم انقلاب اجازه مذاکره 20 درصد را داده بودند؛ اما تیم مذاکره جلیلی دادن غنی سازی 20 درصد را تا برداشته شدن تمام تحریم‌ها بر روی میز نگذاشت نه تنها تحریم‌های هسته‌ای. وی با انتقاد از توافقنامه ژنو خطاب به ظریف گفت: پس از رسیدن به توافق نهایی در گام نهایی که پس از 20 سال انجام می‌شود کلیه تحریم‌های سازمان ملل، اروپا و آمریکا علیه ایران برداشته می‌شود اما فقط در موضوع هسته‌ای که این جای سوال بسیار دارد که ظریف باید پاسخگو باشد. وی ادامه داد:اینها اکنون تکلیف انرژِی هسته‌ای مشخص نشده تحریم‌های حقوق بشر و حمایت از حزب الله را مطرح می‌کنند این را چگونه می‌خواهید پاسخ بدهید. ادیان تحریف شده هیچگاه از ما راضی نمی‌شوند رسایی با بیان اینکه مسئولین ما باید بدانند بر طبق آیه قرآن جنگ یهود و نصاری با ما بر سر چیز دیگری است گفت: ادیان تحریف شده امروز هر چه ما بدهیم از ما راضی نمی‌شوند زیرا جنگ آنها با ما جنگ ایستادگی و مقاومت ماست اینها مسیحی و یهودی واقعی نیستند.

وی با بیان اینکه نقض حقوق بشر از نظر آنها یعنی حجاب زنان ما گفت: اینها فردا می‌گویند چرا حجاب، چرا قصاص؟ چرا حزب الله و در برابر این چراها ما چه باید بدهیم جز مقاومت و زدن تودهنی به آنها.

اولین‌ها در دولت یازدهم مدیر مسئول نشریه 9 دی با بیان اینکه اولین‌ها در دولت یازدهم در طول این چند ماه جالب توجه است بیان داشت: اولین بار است که در طول 5 ماه شش بار تهدید نظامی می‌شویم و اولین بار است که وزیر امور خارجه ما در طول 35 سال در مصاحبه با شبکه آلمان در تلویزیون اعلام می‌کند مشروعیت اسرائیل به ما مربوط نیست و به فلسطین برمی‌گردد.

وی با انتقاد از این جمله ظریف گفت: ما اجازه نمی‌دهیم ظریف برای توافق‌نامه ژنو استیضاح شود چون این راه دررو برای او خواهد بود، ظریف را تحت سخت‌ترین شرایط حفظ و بر سر میز مذاکره می‌فرستیم؛ اما به خاطر این جمله باید او را استیضاح و متذکر شوند.

رسایی با بیان اینکه برای اولین بار است در جمهوری اسلامی ایران با رئیس جمهور آمریکا تماس تلفنی برقرار شود بیان داشت: درست است که اولین بار که بین ایران و5+1 توافقنامه‌ای به امضا رسیده است ولی این هم اولین بار است که رهبر معظم انقلاب می‌فرمایند«در رفتار با منتقدین صعه صدر داشته باشید» این جمله را در خصوص هیچ دولت دیگری بیان نداشته‌اند.

وی افزود: اولین بار در طول 35 سال است که رئیس جمهور ایران آمریکا را مودب و منظم می‌داند.

رسایی با انتقاد از رفتار دولت یازدهم بیان داشت: ما اکنون برای گام نهایی در مذاکرات هیچ چیز نداریم و آنها مدام به ما فشار می‌آورند. کار ظریف در مذاکرات ژنو پاسی بود به اروپایی‌ها برای زدن گل به دروازه عزت و سربلندی ایران.

مدیر مسئول نشریه 9 دی بابیان اینکه عقب نشینی دولت یازدهم رفتار دنیا را نسبت به ما تحقیر آمیز کرده است گفت: این اولین بار در طول 35 سال حیات انقلاب اسلامی است که هیئت خارجی در مقابل رفسنجانی بلند نمی‌شود و هیئت اتریش که قصد سفر به ایران را دارد یکی از شروطش صحبت در مورد حقوق بشر است.

رسایی بابیان اینکه آیا ما سال 57 برای انرژِی هسته‌ای قیام کردیم گفت: اینکه برخی این سوال را در اوج بی‌بصیرتی از ما می‌پرسند نشان می‌دهد که آنها نماد استقلال جمهوری اسلامی را نشناخته‌اند.

وی ادامه داد: نماد استقلال در جمهوری اسلامی ایران یک روز کنار زدن پهلوی بود، روزی فتح لانه جاسوسی، روزی هشت سال دفاع مقدس بود و امروز مسئله هسته‌ای است که متاسفانه کار به جایی رسیده که باید منتظر باشیم آنها برای ما تصمیم بگیرند.

رسایی با بیان اینکه رای آوردن زنگنه به عنوان وزیر نفت اشتباه بزرگ دولت و مجلس بود گفت: با آمدن دولت احمدی‌نژاد اجازه کار به کرسنت داده نشد و این پرونده به دادگاه لاهه انتقال یافت، شکایتی که از سوی کرسنت انجام و حقوقدانان ما در این دادگاه حضور و فساد مهدی هاشمی را اثبات و دادگاه به دوربازگشت راه یافت.

مجلس در بزنگاه‌ها خود را نشان دهد

وی با انتقاد از مجلس در رای اعتماد دادن به زنگنه بیان داشت: علی رغم تمام فریادهای من در مجلس، زنگنه در حالی وزیر نفت کابینه روحانی شد که دور برگشت دادگاه کرسنت آغاز شده و این در حالی است که با وجود اینکه احتمال می‌رفت ما در این دادگاه موفق باشیم این اشتباه دولت و مجلس رای این دادگاه را بر ضد ما رقم خواهد زد.

رسایی افزود: کرسنت شکایت کرده است که اگر این قرارداد اشتباه بوده چرا زنگنه اکنون دروزارت نفت ایران است؟ اگر فساد در این قرار داد بوده چرا مجلس ایران به زنگنه رای اعتماد داده است؟ و چرا اگر فساد در این قرارداد بوده مدیر عامل شرکت ملی نفت اکنون کسی است که این قرارداد را امضا کرده است؟

هشت میلیارد دلار خسارت قرارداد کرسنت به ایران

رسایی با بیان اینکه ما خون احمدی‌روشن را داریم تا فقط چند میلیارد دلار از پول‌های بلوکه شده خود را به دست آوریم گفت:سوال من از دولت این است که شما تمام پیچ و مهره‌های انرژی هسته‌ای را شل کرده‌اید که تنها چند میلیارد دلار از حقوق مارا به خودمان بازگردانید، اما اکنون در خوشبینانه ترین حالت خسارت شرکت کرسنت هشت میلیارد دلار و در بدبینانه ترین حالت35 میلیارد دلار در این سال‌هاست.

رسایی گفت: ولایت فقیه مجموعه‌ای از تقوا و اجتهاد است ولی فقیه محکوم به احکام خویش است اما شاه حاکم احکام خود است. نفت عربستان از آن دولت است نه مردم، ای کاش مردم بفهمند اگر رهبر فتوای لغو استفاده از بمب اتم را می‌دهند می‌خواهند بگویند جمهوری اسلامی ایران دین مدار است.

وی با انتقاد از حمیدابوطالبی گفت: ابوطالبی آن ابوطالبی سال 58 در تسخیر لانه جاسوسی نیست و من مطمئنم طرف مقابل به عباس عبدی هم رای نمی‌دهد چون استکبار می‌خواهد ما را خرد کند.

2 وزیر که قرار است استیضاح شوند

مدیر مسئول نشریه 9 دی با بیان اینکه در آینده نزدیک فرجی دانا و جنتی در مجلس استیضاح می‌شوند گفت: من با استیضاح ظریف مخالفم تا همه با چشمان خود نتیجه این توافقنامه را در روزهای آینده ببینند.

وی با بیان اینکه مصاحبه اخیر وندی شرمن در خصوص مذاکرات چند روز پیش تکلیف را مشخص کرده گفت: من این را به وضوح می‌گویم ورسانه‌ها به دقت بنویسند اگر ظریف برخلاف خط قرمزهای رهبری مذاکره کند ملت ایران مثل ظریف را در این کشور باقی نخواهند گذاشت.

مدیر مسئول نشریه 9 دی ادامه داد: بسیاری به من نقد کرده‌اند چرا این چنین می‌گویی اما من دوباره تکرار می‌کنم مذاکرات ژنو به بن بست رسیده است و قرار دادن یک تیم حقوقدان در این مذاکرات توسط دولت نشان از اشتباه آنان است.

وی در پایان با بیان اینکه باز هم می‌گویم توافقنامه ژنو به بن بست رسیده گفت: تا دو ماه دیگر می‌بینید آمریکا زیر میز نمی‌زند چون با راه قانونی می‌تواند ایران را دور بزند اما ما با زحمت حقوق خود را پس خوهیم گرفت