سفارش تبلیغ
صبا ویژن
منوی اصلی
وصیت شهدا
وصیت شهدا
لینک دوستان
ویرایش
پیوندهای روزانه
آمار وبلاگ
  • بازدید امروز :64
  • بازدید دیروز :11
  • کل بازدید :325815
  • تعداد کل یاد داشت ها : 546
  • آخرین بازدید : 103/9/1    ساعت : 5:4 ع
مطالب پیشین
آرشیو مطالب
لوگوی دوستان
تدبر در قرآن
آیه قرآن
کاربردی

SNN

حجت‌الاسلام محمود محمدی‌‌عراقی، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در نشست خبری در رابطه با سند 2030 گفت: در وصیت‌نامه امام خمینی(ره) فقط 2 موضوع تکرار شده و آن هم مسئله تعلیم و تربیت است که نشان‌دهنده اهمیت این موضوع بوده و سند 2030 نیز به اندازه‌ای اهمیت دارد که مقام معظم رهبری شخصا به آن ورود کرده‌اند.

 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: ما در مجمع تشخیص مصلحت یکی از دستور کارهایمان بررسی توافقنامه‌ها با کشورهای دیگر است. ولی اهمیت سند 2030 به دلیل اهمیت موضوع آن است زیرا در حقیقت این سند انتظار یک تحول در تعلیم و تربیت ما را دارد که در این زمینه شورای عالی انقلاب فرهنگی تاخیر داشته است.

 

وی ادامه داد: از ابلاغ سند 2030 از سوی معاون اول رئیس‌جمهور به دستگاه‌ها بیش از یک سال و نیم می‌گذرد و این سند به تازگی در دستور کار شورای عالی انقلاب فرهنگی قرار گرفته است، مقام معظم رهبری حق دارند که شورا را مورد عتاب قرار دهند زیرا با تاخیر به موضوع وارد شده‌ایم و هنوز هم به نتیجه نرسیده‌ایم.

 

محمدی‌عراقی گفت: موضوع سند 2030 فراتر از مسئله کلمات و عباراتی مانند تساوی جنسیتی و این مسائل است. مهمتر از اینها آن است که ما ببینیم نظام آموزش و پرورش یا تعلیم و تربیت بر اساس چه اصول و مبانی و تفکری باید برنامه‌ریزی شود.

 

وی ادامه داد: طبیعتا کشورهایی در یونسکو حرفی برای گفتن دارند که دارای تمدن فرهنگی غنی باشند. بنابراین کشور ما در یونسکو یک سر و گردن بالاتر از کشورهای غربی است و در زمینه این سند باید ببینیم مبنای فکری آن چیست.

 

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی اظهار داشت: در حال حاضر 2 نظام تربیتی وجود دارد که یک نظام سکولار و لیبرال نامیده می‌شود و دیگری نظام تربیت دینی مبتنی بر خداپرستی است. به طوریکه ما اعتقاد داریم پیامبرانمان هم معلم بودند و کلاس درس را با نام خدا آغاز می‌کنیم ولی این مسئله با نظام سکولار سازگار نیست و چه بسا آنها می‌گویند که این مسئله با حقوق بشر هم سازگاری ندارد.

 

وی در ادامه با اشاره به تصویب و ابلاغ سند تحول آموزش و پرورش عنوان کرد: با وجود سند تحول آموزش و پرورش، معاون اول رئیس‌جمهور سال گذشته سند 2030 را به دستگاه‌ها ابلاغ کرد و کارگروهی متشکل از یک 21 عضو تشکیل دادند که در میان اعضا از نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی دعوت نشد.

 

وی ادامه داد: مگر در آموزش و پرورش ما تبعیض جنسیتی وجود دارد که حالا با پیروی از سند دیگری تبعیض را برداریم؟ مگر اکثریت خروجی دانشجویان ما دختران نیستند؟ مگر خانم‌ها در تدوین سند تحول آموزش و پرورش نقش نداشتند؟ مشکل ما این است که در تدوین کتب درسی و تربیت معلمان‌مان آنچنان که باید کارها را درست انجام نمی‌دهیم. به طوریکه حتی معلمان ما نیز نخستین منتقدان نظام تعلیم و تربیت هستند.

 

محمدی‌عراقی گفت: اینکه در سند 2030 مطالب خوبی هم وجود دارد منکر نمی‌شویم ولی این سند نقص دارد و مهم‌ترین نقص آن این است که اگر نگوییم نسبت به موازین ما مغایرت دارد حداقل خنثی است.

 

وی عنوان کرد:‌ما نمی‌توانیم از ارزش‌هایی مانند خداباوری و ایمان که فرهنگ و اصول ماست صرف نظر کنیم اگر نام این کار آزادی است بگذارید بگویند ما مخالف آزادی هستیم. ولی در واقع ما معتقدیم که توحید عین آزادی است.

 

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی خاطرنشان کرد: ما نباید در برابر ایسم‌های غربی خود را ببازیم، ما وارث تمدن چند هزار ساله ایران و اسلام هستیم ما پدران و مادرانی می‌بینیم که اگر احیانا خودشان اهل مذهب نیستند می‌خواهند فرزندشان در یک مدرسه مذهبی تعلیم ببیند. بنابراین کشورهای مسلمان می‌تواند نظام تعلیم و تربیت بر اساس موازین اسلامی داشته باشند.

 

وی گفت: عقلانیت عین دیانت ماست و ما افتخار می‌کنیم که در قرآن بیش از 300 آیه در رابطه با تعلق آمده است.

 

وی گفت:‌تمام معلمان باید سند 2030 را مطالعه کرده و اجازه نقد داشته باشد، بی‌دقتی در رعایت قانون یکی از ایرادات این سند است. البته من تعبیر دور زدن قانون را نمی‌پسندم ولی شورای عالی انقلاب فرهنگی باید زودتر مطلع می‌شد تا موضوع را بررسی می‌کرد. چارچوب عمل سند 2030 باید با سند تحول آموزش و پرورش روشن شود و اگر منطبق نبود آن را نپذیریم.

 

وی افزود: می‌گویند برای سند 2030 بند تفحض وجود دارد، باید مشخص کنیم که کجاها تفحض داریم. ما اگر بخواهیم فرهنگ ایرانی اسلامی را دور بریزیم بی‌فرهنگ می‌شویم. مگر می‌توانیم حافظ و سعدی را دور بریزیم؟ البته در حال حاضر دانش‌آموزان زمانی که از دبیرستان خارج می‌شوند به خوبی این شاعران را نمی‌شناسند.

 

وی گفت: گفته بودند درس شهید فهمیده از کتاب‌ها حذف شده است که بعدا اعلام کردند از کتابی به کتاب دیگر منتقل شده بنابراین ما باید از روی علم قضاوت کنیم، ما باید با قدرت با سازمان‌های بین‌المللی گفت‌وگو کنیم ولی بدون انفعال عقاید خودمان را مطرح کنیم.

 

محمدی‌عراقی گفت: امیدواریم زحماتی که روی سند 2030 می‌کشند روی سند تحول انجام دهند، مشکلی ندارد که هر کجا علم خوبی داشته باشد ما یاد بگیریم حتی اگر 2030 هم بحث خوبی داشته باشد یاد می‌گیریم ولی باید ذیل اسناد و موازین خودمان از آن استفاده کنیم





      

SNN

به نقل از اداره کل روابط عمومی قوه قضاییه، آیت‌الله آملی لاریجانی در جلسه مسئولان عالی قضایی با تبریک حلول ماه مبارک رمضان، این ماه را فرصت بسیار مغتنمی برای مناجات و بازگشت به سوی حق تعالی دانست و تصریح کرد: همه عبادات مقدمه ذکر حق است و احساس حضور حق تعالی بالاترین عبادت است. چنانکه در روایت نبوی وارد است: شَهْرٌ دُعِیتُمْ فِیهِ إِلَی ضِیَافَةِ اللَّهِ وَ جُعِلْتُمْ فِیهِ مِنْ أَهْلِ کَرَامَةِ اللَّهِ أَنْفَاسُکُمْ فِیهِ تَسْبِیحٌ وَ نَوْمُکُمْ فِیهِ عِبَادَةٌ وَ عَمَلُکُمْ فِیهِ مَقْبُولٌ وَ دُعَاؤُکُمْ فِیهِ مُسْتَجَاب. 

 

رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه توجه به حق تعالی، کناره گیری از آرزوهای نفسانی و چشم پوشی از اشتغالات دنیوی از جمله ثمرات روزه داری است، افزود: ماه مبارک رمضان ظرف و بستری مناسب برای کنار زدن غفلت هاست و در برخی روایات در بیان عظمت این ماه گفته اند که در پایان هر روز آن، هفتاد هزار هزار فرد گرفتار آتش نجات می یابد. برای جلب رضایت حق تعالی کمترین عمل خالص نیز کافی است زیرا خداوند به هر بهانه ای بنده اش را عفو می کند. دعا برای برادران و خواهران دینی نیز راهی برای استجابت دعا و اخلاص است و امیدواریم خداوند توفیق بهره مندی از برکات این ماه را نصیب همه ما سازد.

 

آملی لاریجانی در ادامه با اشاره به برگزاری با شکوه دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، ضمن قدردانی از حضور پرشور مردم و مشارکت بالای 70 درصد در این انتخابات، «حفظ امنیت و ابراز اقتدار و همبستگی ملی» را از مهمترین نتایج چنین همایش سراسری عظیم برشمرد و اظهار کرد: همه مسئولان موظفند که با تمام وجود از مردم که با فهم و بینش بالا و بصیرت مثال زدنی خود به رغم همه مشکلات اقتصادی و معیشتی و همچنین بمباران تبلیغاتی دشمن پای صندوق های رأی آمدند، تقدیر کنند و در جهت رفع مشکلات آنان بیش از پیش گام بردارند.

 

رئیس دستگاه قضا این حماسه آفرینی را به مردم و محضر رهبر معظم انقلاب تبریک گفت و خاطرنشان کرد: انتخابات ریاست جمهوری همزمان با سفر برخی سران کشورهای سلطه به منطقه بود و متأسفانه دیدیم که چه سخنان سخیفی بر زبان راندند اما مردم بصیر ایران با همت والای خود جواب دندان شکنی به آنان دادند و با صدای بلند به دشمنان این کشور «نه» گفتند.

 

رئیس قوه قضاییه بار دیگر با تشکر از حضور پرشور مردم و تأکید بر لزوم تلاش هرچه بیشتر مسئولان برای رفع مشکلات، از تلاش همه دستگاه های امنیتی و انتظامی و همچنین شورای نگهبان، وزارت کشور و سایر دست اندرکاران برگزاری انتخابات که تلاش کردند این رویداد مهم با نظم و امنیت بسیار بالایی برگزار شود، قدردانی کرد.

 

آملی لاریجانی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به عملکرد نامزدهای انتخاباتی و اظهارات آنان در دوران تبلیغات، نسبت به نقض برخی قواعد اخلاقی و همچنین عبور از خطوط قرمز نظام و اظهارات خلاف امنیت ملی ابراز تأسف کرد و گفت: سخنان نامزدها باید در جای خود مورد ارزیابی لازم قرار گیرد. گرچه برخی مدعی هستند که بسیاری از این اظهارات محصول تب انتخاباتی است و نامزدها مرفوع القلم هستند. البته قطعاً این سخن درستی نیست، انتخابات در جمهوری اسلامی با انتخابات در سایر کشورها متفاوت است و قرار نیست که افراد با توسل به هر وسیله ای اهداف و منویات خود را دنبال کنند بلکه «رعایت ارزشهای دینی و اخلاقی» باید محور همه فعالیت ها باشد. 

 

رئیس قوه قضاییه افزود: در فضایی قرار داریم که عده ای به دنبال جریان سازی پوپولیستی برای ایستادن در مقابل تصمیمات قانونی نهادهای قانونی کشور هستند. از اتاق های فکر آنان خبر می رسد که می گویند تا التهابات انتخاباتی باقی است و فضا داغ است، باقی منویات خود را دنبال کنیم و سخنان خود را به کرسی بنشانیم. بنده از چنین فضایی بوی فتنه استشمام می کنم. در سال 88 نیز برخی تلاش داشتند با فشارهای پوپولیستی در مقابل نهادهای قانونی بایستند اما از مردم سیلی محکمی خوردند. امروز نیز همین معنا به شکل دیگری بروز کرده است و برخی به دنبال این هستند تا موضوعاتی را که برای آن راهکار قانونی وجود دارد با فشارهای پوپولیستی پیش ببرند.

 

 آملی لاریجانی، موضوع رفع حصر را از جمله این موضوعات دانست و تصریح کرد: همه دیدند که برخی در مورد این موضوع قبل و حین انتخابات چه کردند و همنوایان آنان چه گفتند. ما این مسائل را هم از دور می بینیم و هم از نزدیک شاهد اتفاقاتی که در پشت پرده رخ می دهد هستیم. ماهیت این کار شبیه همان کاری است که در فتنه 88 صورت گرفت؛ نقل کرده‌اند که کاندیدایی در جمع هواداران خود خطاب به آنان گفته است که ما آمده ایم حصر را بشکنیم.

 

شما چه کاره اید که بخواهید حصر را بشکنید؟

رئیس قوه قضاییه تأکید کرد: عالی ترین نهاد امنیتی کشور در این زمینه تصمیمی را اتخاذ کرده است. رفع حصر نیز مانند سایر مصوبات شورای عالی امنیت ملی برای معتبر بودن پروسه خاص خود را دارد و اینکه بخواهیم عواطف مردم را برای ایستادگی مقابل این قبیل تصمیمات قانونی تحریک کنیم همان روح و باطن فتنه 88 است. برهمین اساس به این قبیل رسانه ها و افرادی که تلاش می کنند به صورت زنجیره ای و همنوا چنین مسائلی را دائماً تکرار کنند و از این طریق فشار وارد آورند هشدار می دهیم که این بساط را جمع کنند وگرنه قوه قضاییه با اقتدار، خود این بساط را جمع خواهد کرد.

 

آملی لاریجانی افزود: به فرض که شورای عالی امنیت ملی مصوبه خود را ملغی کند و رفع حصر اتفاق بیفتد، در این صورت تازه کار قوه قضاییه برای رسیدگی قضایی به این موضوع آغاز می شود و تصمیم در مورد این اتهامات و نحوه رفتار با متهمان با قاضی رسیدگی کننده به پرونده و در چارچوب مقررات قانونی خواهد بود.

 

رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه مردم و حزب الله همان مردمی هستند که با تمام تهدیدات پای صندوق رأی رفتند تا از امنیت کشور و نظام دفاع کنند، به همه کسانی که  تلاش می کنند مسیر انحرافی را برای ایستادگی در مقابل نهادهای قانونی بازکنند توصیه کرد که از این کار دست بردارند زیرا سیلی محکمی از مردم خواهند خورد.

 

آملی لاریجانی با بیان اینکه نباید با برخی اقدامات شیرینی حماسه حضور مردم را تلخ کرد، به هجمه ها علیه قوه قضاییه پرداخت و گفت: ماهها و بلکه سالهاست که چنین هجمه هایی وجود دارد اما این حملات در ماههای اخیر تشدید شد. نباید فراموش کنیم که قوه قضاییه در کشور ما و در سایر کشورها یک نهاد حاکمیتی است و بالاترین نقش و اثرگذاری آن در فصل خصومت ها و پایان دادن به نزاعها و مرجع نهایی بودن است. دشمن مدتهاست تلاش می کند که این ویژگی را از دستگاه قضایی به عنوان رکن مهم نظام اسلامی بگیرد. البته تلاش دشمن در این زمینه جای تعجب ندارد اما متأسفانه برخی افراد در داخل نیز عمداً یا سهواً آب به آسیاب دشمن می ریزند و به این توطئه کمک می کنند.

 

رئیس قوه قضاییه با اشاره به برخی اظهارات در ایام انتخابات گفت: با چه منطق عقلی و دینی چنین تخریب‌هایی را نسبت به ارکان نظام انجام می‌دهید؟ نه تنها در مورد قوه قضاییه بلکه معتقدیم تضعیف دولت و مجلس نیز کار نادرستی است اما قوه قضاییه ویژگی خاصی در زمینه فصل خصومت دارد که لزوم تقویت این نهاد را موجب می شود. ما بحثی در مورد انتقاد حقوقی و قضایی از آرای صادره از سوی محاکم نداریم چنانکه این کار نیز توسط خود دستگاه قضایی هم انجام می شود و آن را موجب اتقان هرچه بیشتر آرا و ارتقا سطح اقتدار قوه قضاییه می دانیم اما تخریب مسئله دیگری است.

 

آملی لاریجانی افزود: در مناظره های انتخاباتی گفتند که قوه قضاییه در مبارزه با فساد بویژه در دولت قبل چه کار کرده است؟ در پاسخ به همین یک مثال می توان اکتفا کرد که در تاریخ جمهوری اسلامی سابقه نداشته است که معاون اول رئیس جمهور در زمان تصدی، 13 جلسه مورد تحقیق و محاکمه قرار گیرد و نهایتاً نیز حکم به محکومیت او صادر شود. آیا ما این کار را نکردیم؟ آیا ما به پرونده فساد 3 هزار میلیاردی که از طریق قوه مجریه شکل گرفته بود رسیدگی نکردیم؟ در حالی که دستگاههای اجرایی موظفند سرمنشأ فساد را از بین ببرند اما متأسفانه برخی دستگاه ها می خوابند و بعد از قوه قضاییه توقع دارند که به فساد رسیدگی کند. چرا به این موضوع پرداخته نشد که علت وقوع چنین فسادی در حوزه نفت  چه بود.  

 

رئیس قوه قضاییه با اشاره به سایر اقدامات دستگاه قضایی در برخورد با مفاسد اقتصادی اظهار کرد: بی تردید تضعیف نهادهای حاکمیتی برخلاف قواعد عقلانی و موازین امنیت ملی است. برهمین اساس دادستان تهران و سایر دادستانهای سراسر کشور موظفند موارد تخریب قوه قضاییه را به دقت رصد کنند و اگر به این نتیجه رسیدند که برخی اظهارات نهایتاً موجب آسیب رساندن به امنیت کشور می شود با قاطعیت با آن برخورد کنند. دلسوزانه توصیه می کنم که دست از تخریب نهادهای قانونی بردارند و با رعایت منافع ملی از این مسیر اشتباه برگردند.

 

رئیس دستگاه قضا در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به در پیش بودن ایام سالروز ارتحال ملکوتی حضرت امام (قدس الله نفسه الزکیه)، امام خمینی رحمه الله علیه را امام همه خوبی ها توصیف کرد و گفت: حضرت امام توانست همه نیروهای خالص را در مسیر انقلاب هدایت کند و موجب شکوفایی استعدادها و انگیزه ها شود. چنین شخصیتی مجسمه تقوا، دعوت به فضائل و دوری از رذائل بود و همواره مسئولان را به یاد خدا و تلاش با انگیزه های الهی دعوت می کرد.

 

آیت الله آملی لاریجانی با تأکید بر لزوم برگزاری باشکوه مراسم سالگرد ارتحال حضرت امام (ره)، تصریح کرد: رفتار، گفتار، وصایا و مرزبندیهای دقیق این پیر روشن ضمیر که با سابقه مجاهدت عظیم توانست ملت ایران را رهبری کند باید برای همه ما معیار و الگو باشد و اجازه ندهیم افکار و ارزشهای امام به ویژه در زمینه توجه به محرومان و مستضعفان  بر زمین بماند.

 

رئیس قوه قضاییه در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به سفر «ترامپ» به منطقه، اظهار کرد: همگی دیدیم که چگونه رئیس جمهور آمریکا به کشوری رفت که دست حکامش آلوده به خون مردم بی گناه یمن است و مرتکب شدیدترین جنایات جنگی شده است. در واکنش به چنین اقداماتی باید گفت لعنت بر این حقوق بشر آمریکایی که صرفاً ابزاری در دست دولتهای سلطه است. این سفر برای پشتیبانی از رفتارهای ضدبشری سعودی ها، تقویت صهیونیست ها و توسعه ایران هراسی بود.

 

آیت الله آملی لاریجانی با بیان اینکه دور تا دور کشور ما بستر توطئه چینی های دشمنان است، گفت: آمریکاییها از هزاران کیلومتر آن سوتر آمده اند و با سران حکومتی که در تمام دوران خود و اجدادش هیچ گاه انتخاباتی را تجربه نکرده اند رقص شمشیر می کنند، بعد به جمهوری اسلامی 

 

می گویند که  شما حامی تروریسم هستید. در پاسخ باید گفت که شما پدر تروریست ها و خالق تروریسم در منطقه اید.

 

آملی لاریجانی تأکید کرد: سخن جمهوری اسلامی از ابتدا دفاع از مستضعفان بوده و ما معتقدیم که حقوق بشر واقعی، حقوق بشر مبتنی بر کرامت انسانی است. مردم بحرین برای  داشتن حق رأی تلاش می کنند و شما مانع آن می شوید. این دفاع از حقوق بشر است؟ نسبت به عالم و مجاهد آگاه بحرین آیت الله شیخ عیسی قاسم آگاه بزرگترین جنایات را مرتکب می شوید و مردم را تحت فشار می گذارید. این دقیقاً همان حقوق بشر آمریکایی و اروپایی است.

 

رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه جمهوری اسلامی در شرایطی که منطقه وضع خاصی دارد امنیت و اقتدار خود را حفظ کرده است، خاطرنشان کرد: واقعاً چه فکری می کنید که به جمهوری اسلامی فشار می آورید تا از تسلیحات موشکی خود عقب نشینی کند؟ وقتی قراردادهای تسلیحاتی 400 میلیارد دلاری می بندید چرا باید جمهوری اسلامی از برنامه های دفاعی خود دست بردارد؟ هیچ گاه چنین اتفاقی رخ نخواهد داد و جمهوری اسلامی از دستیابی به امکانات و توانمندیهای دفاعی خود یک قدم  عقب نخواهد نشست. این سخن همه مردم، مسئولان و رهبر معظم انقلاب است.

 

براساس این گزارش، حجت الاسلام منتظری دادستان کل کشور گزارشی از نحوه برگزاری انتخابات، برخی تخلفات و همچنین روند رسیدگی به آنها در جلسه امروز مسئولان عالی قضایی ارائه و رئیس قوه قضاییه نیز دستوراتی در این زمینه صادر کرد.

 

همچنین بررسی گزارش عملکرد دستگاه قضایی در راستای اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی از دیگر محورهای جلسه امروز مسئولان عالی قضایی بود.





      
SNN
با اشاره به برخی سخنان ضدونقیض دولتی‌ها درباره انتخابات اردیبهشت ماه و آمار و اطلاعات آن، اظهار داشت: نمی‌دانم چه انگیزه‌ای پشت سر این مطالب وجود دارد. به‌طور مثال شاهد آمار نادرست وزیر کشور  درباره میزان رأی دو استان قم و خراسان جنوبی بودیم؛ اگر ایشان اطلاعات و آماری ندارد چرا آن را ارائه می‌کند و اگر اطلاعات دارد چرا خلاف واقع می‌گوید؟!


وی افزود: درحالی‌که دو استان قم و خراسان جنوبی بالاترین میزان رأی را نسبت به آقای رئیسی داشت اما در اخبار منتشره از سوی وزیر کشور شاهد آمار دیگری بودیم. به نظر می‌رسد رحمانی فضلی ناخواسته در مسیری قرار گرفته که اصلاً به مصلحت نیست.


نماینده مردم قم تصریح کرد: پیش‌تر نیز یک شخصیت سیاسی اعلام کرده بود تنها راه نجات ما برای تطهیر از فتنه هشتاد و هشت این است که طرف مقابل را در انتخابات وادار به تحریک احساسات کنیم تا در خیابان‌ها بریزند تا ما بتوانیم از این طریق آنها را به‌عنوان فتنه‌گر معرفی کنیم.


ذوالنور بیان داشت: در مقابل باید بگویم افرادی که به آقای رئیسی رأی دادند از جنس مردمی هستند که پشت سر انقلاب قرار دارند؛ این افراد نمی‌آیند در مقابل بخش دیگری از مردم و یا نظام بایستند آنها قطعاً در جهت تقویت نظام و همراهی با مردم حرکت می‌کنند. این افراد تحریک نمی‌شوند و همچون فتنه‌گرهایی که در صورت باخت یا برد در جامعه به آشوب ی دست می‌زنند، عمل نخواهند کرد.

 

عضو شورای مرکزی نمایندگان ولایی یادآور شد: متأسفانه بعد از مشخص شدن نتیجه آراء شاهد برپایی جشن‌هایی بودیم که در آن کشف حجاب، تخریب اموال عمومی، آسیب به خودروهای مردم و ... صورت گرفت. اینها بیان‌گر این است که برخی در هر صورت چه برد و یا چه باخت جامعه را با آسیب متوجه می‌کنند البته ما نیز می‌دانیم که این افراد، عده خاصی هستند و قطعاً ساحت مردم عزیزی که مشارکت حداکثری را رقم زدند از این مسائل پاک است.


وی با بیان اینکه مسئولان باید این هنر را داشته باشند که مرزها را حفظ و ازاین‌گونه اتفاقات جلوگیری کنند، خاطرنشان کرد: متأسفانه نه تنها از این آشوب‌ها جلوگیری نشد بلکه در بسیاری از جاها برخی از مدیران دولتی منشأ این تحرکات بودند. اینجا جای گله‌مندی به مسئولان است و تذکر چند روز پیش بنده به آقای رئیس‌جمهور و وزیر محترم کشور نیز در همین رابطه بود.




      

SNN

جمعی از ایرانیان مقیم آمریکا درباره نقض حقوق شهروندی در انتخابات اخیر به وزارت کشور و شورای نگهبان نامه نوشتند.

 

در این نامه آمده است: 

 

«ضمن عرض تشکر از حضور عموم مردم ایران در دوازدهمین انتخابات ریاست جمهوری، به اطلاع می‌رساند اخذ آرا به صورت مهندسی شده، علنا و رسما به معنای نقض حقوق شهروندی است. متاسفانه رئیس جمهور از طرفی بر حقوق شهروندی تاکید می کند و از سوی دیگر به عدم امکان رای دهی 4 میلیون نفر اقرار کرده است.

 

این عمل ناشایست از سوی افرادی که ادعای پایبندی به دموکراسی دارند ولی در عمل آن را نفی می‌کنند، اگرچه حضورشان در راس قدرت اجرایی کشور را تمدید می‌کند لیکن باعث تخریب پایه‌های مردم‌سالاری دینی در ایران می‌گردد.

 

عمل به مر قانون، برخورد جدی و تاثیرگذار با متخلفان و اعلام شفاف و صریح جزئیات و نتایج کلیه صندوق‌ها، مورد درخواست می‌باشد. بدیهی است عدم رسیدگی به تخلفات متعدد مسئولان برگزاری انتخابات که شواهد و مدارک آن توسط مردم عادی هم منتشر گردیده، باعث تردید عموم ایرانیان به تاثیرگذاری رای مردم در نتیجه‌ی انتخابات‌های آینده خواهد شد.

 

این نامه توسط تعدادی از ایرانیان مقیم آمریکا به شرح زیر امضا می‌شود تا اهمیت حفاظت از حق الناس، یعنی رای همه مردم ایران، گوشزد گردد. عکس العمل متناسب و مطابق قانون کلیه مسئولین مورد درخواست جدی ماست.

 

1- محسن نصراللهی، پرتلند، اورگان.

2-سعید کیانپور، ایندیاناپولیس، ایندیانا.

3- سید علی حامد موسویان، کالج پارک، مریلند.

4- امیر ارسلان پاکروان، واشنگتن دی سی.

5- حسین شهربانی، سالت لیک سیتی، یوتا.

6- دکتر مهدی گنجی، لس‌آنجلس، کالیفرنیا.

7- محمد اصفهانی، ویرجینیا.

8- رضا ابوسعید، واشنگتن دی سی.

9- ناصر سلیمانی، واشنگتن دی سی.

10- دکتر مسعود جهانمیر، واشنگتن دی سی.

11- دکتر عباس قاسمی، لاسکروسس، نیومکزیکو.

12- محمد هورشاد، هیوستون، تگزاس.

13- علی حافظی، شیکاگو، ایلینوی.

14- اعظم دوست مهربان، ساندیگو، کالیفرنیا.

15-سید مجید میرقاسمی، هیوستون، تگزاس.

16- صدیقه صادقی، هیوستون، تگزاس.

17- فاطمه السادات میرقاسمی، هیوستون، تگزاس.

18- مصطفی قاسمی، لاسکروسس، نیومکزیکو.

19- وحید قاسمی، لاس کروسس، نیومکزیکو.

20- مریم قاسمی، لاس کروسس، نیومکزیکو.

22- سمیه ابوسعیدی، واشنگتن دی‌سی.

23- روحی سلیمانی، واشنگتن دی‌سی.

24- فائزه حیدریان، سالت لیک سیتی، یوتا.

25- دکتر توحید عزیزی، بوستون، ماساچوست.

26- کیوان ابراهیمی، ایمز، آیوا.

27- دکتر مجتبی رضاخواه، دنور، کلرادو.

28- سارا بوربور، دنور، کلرادو.

29- دکتر یاسر اکبرزاده، دنور، کلرادو.

30- زهرا خراسانی، دنور، خراسانی.

31- یوسف عزیزی، وبرجینیاتک، ویرجینیا.

32- رضا کاظمی، مینیاپولیس، مینوستا.

33- محمد رهنما، لس‌آنجس، کالیفرنیا.

34- پروین صدیق، هیوستون، تگزاس

35- حسین نوری سعید، دنور، کلرادو.»





      

SNN

شهردار تهران با پرداختن به اصل دولت سازی مد نظر مقام معظم رهبری گفت: دولت سازی یعنی اینکه ظرفیت های قانون اساسی را با محوریت ولایت فقیه در خدمت رسانی به مردم با هر گرایش و سلیقه ای انجام دهیم، مردمی بودن یعنی درون مردم بودن. جهادگری یعنی اینکه در کارمان به دنبال محاسبه گری نباشیم و تنها برای رضای خدا و خلق او کار کنیم. یقین دارم با این شیوه، زندگی برای فرد فراتر از حد تصور لذتبخش می‌شود.

 

محمدباقر قالیباف در دیدار با جهادگران قرارگاه جهادی امام رضا(ع) ضمن تبریک به مناسبت فرارسیدن ایام ماه مبارک رمضان با اشاره به موضوع دوازدهمین انتخابات ریاست جمهوری اظهار کرد: من نمی‌خواهم برگردم و از انتخابات بگویم که چرا آمدم و چرا رفتم. بعضی افراد تحلیل می‌کردند که اگر این گونه یا آن گونه می‌شد شاید اتفاق دیگری رقم می‌خورد خوب این جزو بدیهیات است و این قدر عقل را باید برای ما قائل باشید که نسبت به این موضوع آگاهی و توجه داریم.

 

وی گفت: به نظر من مهم این است که انسان در زندگی خود این توفیق را داشته باشد که در تشخیص وظیفه‌اش درست عمل کند و اگر این اتفاق بیفتد معتقدم حتماً عزت دنیوی و اخروی در کار نهفته است. البته شاید درک این موضوع نیازمند کمی صبر و تحمل باشد تا زمان موضوعات را روشن کند. به عقیده من، ما فقط وظیفه داریم از هر آن چه پشت سر ما اتفاق افتاد و ما از آن عبور کردیم به عنوان یک تجربه خوب استفاده کنیم و همچنان مکلفیم از تجربه خوب و بد دیگران به عنوان چراغ راه آینده بهره ببریم.

 

شهردار تهران با تأکید بر اینکه هیچ وقت نباید در گذشته بمانیم چرا که در این صورت حال و آینده را هم از دست می‌دهیم، عنوان کرد: به نظر من یکی از ضعف‌های ما این است که آن قدر در گذشته می‌مانیم که فکری به حال آینده نمی‌کنیم. به طور حتم، اگر همه بدانیم که وظیفه و کارمان چیست این بی‌میلی‌ها  نسبت به همدیگر که برخی از آن‌ها به دلایل واهی است، از بین می‌رود. گاهی این کدورت‌ها باعث می‌شود که از انجام یک کار بزرگ باز بمانیم و یادمان می‌رود که وقتی در کنار هم هستیم چه رسالتی داریم.

 

قالیباف افزود: زمانی که انسان مسیر خود را پیدا می‌کند، به اندازه توانی که دارد و آن قدرتی که خداوند به او داده است باید کار را انجام دهد. ممکن هم است وقتی در کار خود جلو برود امکانات در اختیار او قرار بگیرد. آن چه مهم است این است که انسان وظیفه خود را به خوبی انجام دهد.

 

وی با اشاره به 5 گام اساسی که مقام معظم رهبری برای کشور ترسیم کرده‌اند، گفت: متأسفانه ما در گام سوم که مربوط به تمدن اسلامی است سالیان سال است که درجا می زنیم. به باور من زندگی کردن ما در این مقطع زمانی نعمت بسیار بزرگی از سوی خداوند است. دوران جوانی من و امثال من با انقلاب اسلامی توام شد. زمانی که امام (ره) را به تبعید می‌فرستادند و همه با ایشان مخالفت می‌کردند که چگونه می‌خواهید با این رژیم تا دندان مسلح بجنگید، امام در جواب فرمودند سربازهای من در قنداق هستند. ما افتخارمان این است که جزو آن قنداقی‌ها بودیم. عاقبت به خیری ما هم همین است که روزی که خواستیم از این نیا برویم، بر عهدمان با امام (ره) و شهدا پایبند بمانیم. حالا شکر این نعمت آن است که به درستی برای این نعمت انجام وظیفه کنیم که دیگران هم متنعم شوند.

 

شهردار تهران با یادآوری 5 اصل مورد نظر مقام معظم رهبری در خصوص اداره کشور تصرح کرد: اولین گام پیروزی انقلاب است که اتفاق افتاد. بعد از آن ساختارسازی نظام و استقرار نظام بود که آن هم اتفاق افتاد. گام سوم دولت سازی بود که از بعد از دفاع مقدس تا الان این دولت سازی اتفاق نیفتاده است. 

 

قالیباف در تشریح اصل دولت سازی مد نظر مقام معظم رهبری گفت: در کشور قانون اساسی داریم که میثاق همه ما است و ما هم خواهیم ظرفیت‌های این قانون را با محوریت ولایت به ظهور برسانیم. همین افرادی که امروز مدعی‌اند دولت قبل چه کارهایی کرد و چه کارهایی نکرد، منهای دو دولت نهم و دهم همواره دولت را در دست داشتند. در واقع، از اول انقلاب همیشه دولت‌ها دست این افراد بوده و بعد می‌گویند دولت نهم و دهم در 8 سال کار را خراب کرد و مردم را می‌ترسانند.

 

وی ادامه داد: این امر موجب می‌شود قطب بندی دیگری اتفاق بیفتد که دوباره سراب دیگری نشان مردم داده شود. به هر حال امروز اگر وضعیت اقتصادی و فرهنگی ما قابل دفاع نیست و دولت سازی بر اساس ظرفیت‌های قانون اساسی اتفاق نیفتاده است، دسترنج کار این‌هاست.

 

شهردار تهران با تاکید بر ضرورت بررسی روند رویدادها از ابتدای انقلاب تاکنون اذعان کرد: امروز مهم‌ترین وظیفه ما این است که کارآمدی دین را در اداره جامعه به اثبات برسانیم. امروز هر اتفاقی در جامعه بیفتد پای اسلام و ولی فقیه نوشته می‌شود. یکی از بی انصافی‌های ما این است که اگر کار خوبی انجام داده‌ایم می‌گوییم ما انجام دادیم و اگر بد باشد می‌‌گوییم نظام کرد. نظامی که اسلام در مصدر قدرت آن است.

 

بر اساس گزارش شهرنوشت، قالیباف در ادامه این مراسم با اشاره به محدودیت‌های بودجه برای توسعه تهران طی سال‌های اخیر گفت: همان طور که بارها اعلام شد ساخت و ساز در تهران منفی 16 درصد است، البته با وجود تحریم‌های دوجانبه کشور و دولت که شامل حال ما شد‌ اما تهران مسیر پیشرفت خود را طی کرده است.

 

وی با یادآوری ادعای برخی از کاندیداهای شورای شهر در آستانه انتخابات خاطرنشان کرد: یک بار به یکی از دوستان گفتم افرادی که می‌خواهند در لیست جناح خاصی قرار بگیرند علاوه بر اینکه متعهد می‌شوند پول لیست را بدهند، حاضرند هر حرفی بزنند. مثلاً بگویند تهران شهر سوخته است. جالب است اگر به یک سال قبل و حرف‌هایشان برگردیم می‌بینیم که چیز دیگری گفته‌اند.

 

شهردار تهران ادامه داد: متأسفانه برخی برای اینکه در لیست شورا قرار بگیرند حاضرند که نشان دهند هیچ هویتی و انصافی ندارد. نمی‌دانم قدرت چقدر می‌ارزد که انسان پا روی انسانیت، مردانگی و... بگذارد. یعنی چه چیزی را باید از یک انسان بگیرند تا بخواهند یک صندلی به او در شورای شهر بدهند؟

 

وی گفت: حرف ما این است که برای دولت سازی و کارآمدی باید تلاش کنیم. حال اگر ابزار خوبی داشته باشیم با آن کار را انجام می‌دهیم اما اگر ابزار لازم در اختیارمان نبود باید روی پای خود بایستیم و کار را به ثمر برسانیم.

 

شهردار تهران با تاکید بر اینکه برای دولت سازی بیش از هر چیز نیازمند تغییر نگرش هستیم، اظهار کرد: زمانی در خصوص ترافیک منطقه 12 و چالش ساماندهی موتورسوارها و خودروها بحث بود تا آن که به این نتیجه رسیدیم چرا باید در مسیر بازار وسیله نقلیه تردد کند. در واقع در مکانی که هر روز بین یک و نیم تا دو میلیون نفر تردد می کنند ضرورتی برای آمد و رفت موتور و ماشین نبود. روزی هم که جلوی رفت و آمد ماشین را گرفتیم دوستان ما در بازار علیه ما قیام کردند و نامه نوشتند و پیگیری کردند. من یقین داشتم اگر 15 روز مقاومت کنم تمامی مشکلات برطرف می شود. بعد از این مدت خود بازاری ها آمدند و گفتند چرا زودتر این کار را نکردید.

 

قالیباف با اشاره به ضرورت همدلی شهروندان و اجتناب از هرگونه مرزبندی عنوان کرد: برخی از دوستداران انقلاب در حین اینکه معتقدند بسیار مردمی هستند از مردم کاملا جدا شده اند. یادمان رفته است که تمام افرادی که در این جامعه هستند چه آن هایی که به ما توهین می کنند و تهمت می زنند و چه آن ها که علیه انقلاب هستند زیر سایه نظام جمهوری اسلامی زندگی می کنند و ما که به عنوان نظام اسلامی در قدرت هستیم موظف به ارائه خدمت هستیم. تنها راه موفقیت ما این است که نگرشمان را عوض کنیم و خود را موظف به خدمت رسانی به همه مردم بدانیم. به ما ربطی ندارد که فرد نماز می خواند یا نه؟ این فرهنگ اهل بیت و قران کریم است.

 

وی ادامه داد: متاسفانه ما این غیرسازی را در رفتارهایمان انجام دادیم. زمانی که در نیروی انتظامی بودم روزی به خدمت مقام معظم رهبری رسیدم و ایشان تاکید کردند که به عنوان پلیس در بحث برقراری امنیت برای کسی تفاوتی قائل نشوم. ما باید امروز در رفتارمان مانند خورشید بر همه یکسان بتابیم نه اینکه از ابتدا افراد را سوال پیچ می کنیم که با ما هستی یا نه؟

 

شهردار تهران در پایان تاکید کرد: دولت سازی یعنی اینکه ظرفیت های قانون اساسی را با محوریت ولایت فقیه در خدمت رسانی به مردم با هر گرایش و سلیقه ای انجام دهیم، مردمی بودن یعنی درون مردم بودن. جهادگری یعنی اینکه در کارمان به دنبال محاسبه گری نباشیم و تنها برای رضای خدا و خلق او کار کنیم. یقین دارم با این شیوه، زندگی برای فرد فراتر از حد تصور لذت بخش می شود.





      
   1   2   3   4      >