سفارش تبلیغ
صبا ویژن
منوی اصلی
وصیت شهدا
وصیت شهدا
لینک دوستان
ویرایش
پیوندهای روزانه
آمار وبلاگ
  • بازدید امروز :67
  • بازدید دیروز :11
  • کل بازدید :325818
  • تعداد کل یاد داشت ها : 546
  • آخرین بازدید : 103/9/1    ساعت : 7:30 ع
مطالب پیشین
آرشیو مطالب
لوگوی دوستان
تدبر در قرآن
آیه قرآن
کاربردی

«اگر ردصلاحیت‌ها گسترده باشد به طور قطع مردم نسبت به این مسئله ناراحت خواهند شد و عکس‎العمل نشان خواهند داد.» این‌ها تازه‌ترین خط و نشان یکی از اعضای خاندان رفسنجانی بود برای کشور؛ فاطمه هاشمی در تازه‌ترین مصاحبه‌ی مطبوعاتی غیر از این‌که نشان داد در آشوب‌طلبی چیزی از خواهر بزرگترش کم ندارد، ناخواسته پرده از خواب و خیال‌هایی برداشت که هاشمی‌ها برای انتخابات پیش رو در سر دارند. هجوم بی سابقه‌ی داوطلبین نمایندگی مجلس برای نام‌نویسی در وزارت کشور، با ثبت نام اتوبوسی آقازاده‌های منتسب به یک جناح سیاسی خاص همراه بود، هجومی که از همان ابتدا مشکوک به نظر می‌رسید. باز هم انتخابات، باز هم هاشمی، اهل بیت شیخ اکبر با توپ پُر آمدند! پشت پرده‌ی شورش انتخاباتی آقازاده‌ها چیست؟

 

ثبت‌نام‌های اتوبوسی

بر اساس آخرین آمار اعلام شده از سوی وزارت کشور، بیش از هشتصد نفر برای انتخابات خبرگان، و بیش از 12000 نفر برای انتخابات مجلس شورا ثبت‌نام کردند، ثبت‌نام‌ها در خبرگان نسبت به دوره‌ی گذشته با رُشد 60 درصدی همراه بود و این آمار در انتخابات مجلس یک رشد دوبرابری را نشان می‌داد؛ یک رکورد بی‌سابقه ثبت شد! ثبت‌نام پُرشور داوطلبان شرکت در انتخابات مجلسین شورای اسلامی و خبرگان، موجبات حیرت و البته تردید ناظرین سیاسی را فراهم آورد. اگرچه آمار بالای متقاضیان برای نمایندگی مجلس از یک سو از سلامت و شفافیت انتخابات ایران و البته اعتماد مردم به ارکان برگزار کننده‌ی آن حکایت داشت، اما از دیگر سو تا حدودی نگران‌کننده بود. خیلی‌ها می‌گفتند افزایش ثبت‌نامی‌ها زیادی مشکوک است، البته شواهد بسیاری وجود داشت که این سناریو را تقویت می‌کرد. از گمانه‌زنی‌های انتخاباتی در بولتن‌های زنجیره‌ای، که خیلی زود خط القای شبهه در سلامت برگزاری انتخابات را مثل همیشه آغاز کرده بودند، تا احساس تکلیف فله ای آقازاده‌های منتسب به یک جریان خاص سیاسی. در این میان حضور انتخاباتی دو خاندان برای نام‌نویسی در انتخابات مجلسین بیشتر از همه جلب توجه می‌کرد: یکی حضور خانوادگی اهالی رفسنجان و دیگری افراد منتسب به بیت امام راحل(ره)؛ حضوری که باعث شد تا آیین ثبت‌نام انتخابات امسال در وزارت کشور به یک جشن تکلیف خانوادگی تمام عیار تبدیل شود! آنها اتوبوسی آمده بودند!

 

 

ماجرای هزار فامیل!

شیخ اکبر هاشمی آمد؛ جمله ای تکراری که در تمام این سال‌ها و در آستانه‌ی هر انتخاباتی شنیده شده است. احتمالاً کمتر انتخاباتی را در تمام چهار دهه‌ی گذشته می‌توان پیدا کرد که هاشمی رفسنجانی  برای داوطلبی در آن پاشنه نکشیده باشد؛ فرقی نمی‌کند کجا، مهم احساس تکلیف است! احساسی که نزدیک به چهار دهه است دست از سر آیت الله کهن‌سال بر نمی‌دارد. با این همه امسال شیخ تنها نیست، او امسال به همراه محسن و فاطمه، پسر بزرگ‌تر و دختر کوچک‌ترش آمده است.

 

فاطمه دختر دوم آیت الله، از مؤسسین حزب اعتدال و توسعه به شمار می‌رود، حزبی که نه تنها به خاطر حضور دختر هاشمی، بلکه از جهات فراوان دیگر به شعبه‌ی دوم کارگزارن سازندگی معروف است. قرابت فکری و ارادت عملی اعضای این حزب که عمدتاً از سران و مقامات دولت فعلی هستند، به سردار کهنه‌کار سال‌های سازندگی مطلب پوشیده ای نیست. فاطمه هاشمی اگرچه در بهمن ماه 92 به اتهام نشر اکاذیب به شش ماه حبس محکوم شده بود، اما بعدها و در دادگاه تجدیدنظر تبرئه شد.

 

محسن دیگر فرزند آیت الله بود که برای ثبت نام در انتخابات مجلس شورا احساس تکلیف کرد. محسن هاشمی بزرگترین اولاد شیخ اکبر و احتمالاً کم‌ حاشیه‌ترین عضو این خانواده بود. او و فاطمه را در روز ثبت‌نام «عفت» مادر حاشیه سازشان همراهی می‌کرد. با ورود همسر و فرزندان هاشمی رفسنجانی به ستاد انتخابات وزارت کشور، دورهمی خانوادگی هاشمی‌ها در انتخابات مجلسین حسابی جمع شد و مأمورین ستاد اجرایی هم که از دیدن این همه هاشمی به صورت یکجا ذوق زده بودند، خانواده‌ی هاشمی را سفارشی و خارج از نوبت برای نام‌نویسی هدایت کردند. مطلبی که اعتراض بسیاری از مردم را که ساعت‌ها در صف در انتظار رسیدن نوبتشان بودند، حسابی برانگیخت.

 

انتخابات امسال اما یک سوپرایز خانوادگی هم داشت، آن هم حضور سید حسن مصطفوی به همراه برخی دیگر از اعضای خانواده بود. خمینی کوچک به همراه پسر عمه و پدر زنش شرکت کرد تا انتخابات امسال شاهد حضور اتوبوسی منتسبین به سید حسن باشد. سید حسن در حالی در انتخابات نام‌نویسی کرد که از مدت‌ها پیش بازی «می‌آیم، نمی‌آیم» را برای حضور در انتخابات به سبک شیخ اکبر به راه انداخته بود. به هر ترتیب این تنها نقطه‌ی اشتراک این دو خانواده در انتخابات امسال نیست، بلکه شنیده‌ها از یک هماهنگی و ائتلاف خانوادگی میان آنها حکایت دارد.      

 

انتخابات اتوبوسی

 

شورش انتخاباتی آقازاده‌ها!

حضور پُرهیاهو و البته اتوبوسی این دو خانواده در انتخابات با فضاسازی گسترده‌ی رسانه ای و البته جوسازی علیه ارکان برگزاری انتخابات همراه بود. خط و نشان‌های فاطمه هاشمی برای شورای نگهبان را می‌توان آخرین نمونه از این جوسازی ها دانست. پیشتر نیز شیخ اکبر هاشمی مکرراً در سخنرانی‌های دوپهلو با اتخاذ مواضعی مشکوک به سبک سال‌های پیش کوشیده بود تا اعتبار انتخابات و صحت و سلامت آنرا زیر سؤال برد. خاندان متحد آنها یعنی منتسبین به سید حسن مصطفوی هم تقریباً با اتخاذ رویکردی مشابه، تخریب شورای نگهبان را در دستور کار قرار دادند. کارشناسان سیاسی امنتاع خمینی کوچک و پدرزنش را از شرکت در امتحان اجتهاد مجلس خبرگان، در همین راستا تحلیل می‌کنند. برخی شنیده‌ها از درخواست غیرمتعارف سید حسن برای شرکت در یک امتحان دیگر آن هم به صورت انفرادی حکایت دارد. با این وجود تا این لحظه شورای محترم نگهبان در برابر زیاده‌خواهی و تمایل سید حسن برای وارد کردن نام «خمینی» به سیاست «آقازادگی» مقاومت کرده است. هجمه‌های هماهنگ رسانه‌های حامی حسن خمینی در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی علیه شورای نگهبان و ساز و کار قانونی انتخابات در کشور، درست بعد از امتناع وی از پذیرش قانون آغاز شد. بررسی عملکرد اخیر آنها به خوبی نشان می‌دهد این ائتلاف خانوادگی برنامه‌های خطرناکی را برای یورش به شورای نگهبان و تحت فشار قرار دادن آنها در آستانه‌ی انتخابات زیر سر دارد. به نظر می‌رسد دوستاران پرادعا «آقازادگی» که از اقبال مردم به خود در صندوق‌های رأی نومید هستند، حاشیه سازی و جنجال آفرینی را تنها راه پیش رویشان دیده اند. شورش انتخاباتی آقازاده‌ها تازه شروع شده است!





      

رهبر انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار هزار نفر از مردم قم فرمودند: همه در انتخابات شرکت کنند حتی کسانیکه نظام را قبول ندارند برای حفظ و اعتبار کشور شرکت کنند.

 

ایشان خاطر نشان کردند: ممکن است کسی بنده را قبول نداشته باشد. انتخابات مال رهبری نیست مال ایران اسلامی و جمهوری اسلامی است. این موجب تقویت نظام و تأمین ماندگاری آن و باقی ماندن کشور در حصار امنیت کامل و بالا رفتن اعتبار و ابهت ملت است ‎

 

ایشان افزودند: ماجرای 19دی قم کهنه‌شدنی نیست، زمینه‌ی انقلاب اسلامی آماده بود و احتیاج داشت به یک کلید راه‌اندازنده؛ آن کلید را قمی‌ها زدند و با احساس تکلیف به‌موقع و درک به‌هنگام، به دفاع از امام وارد میدان شدند.

 

رهبر انقلاب خاطذنشان کردند: همه در انتخابات شرکت کنند،حتی کسانیکه نظام را قبول ندارند برای حفظ و اعتبار کشور شرکت کنند ممکن است کسی بنده را قبول نداشته باشد، انتخابات مال رهبری نیست مال ایران اسلامی وجمهوری اسلامی است این موجب تقویت نظام و تأمین ماندگاری آن وباقی ماندن کشور در حصارامنیت کامل و بالا رفتن اعتبار وابهت ملت است.

 

ایشان فرمودند: همه سعی کنند درست انتخاب کنند مجلس کنونی در مسائل بین المللی مواضع خیلی خوبی میگیرد که مغتنم است این کجا و آن مجلسی کجا که در مقابل دشمنان همان حرف آنها را در چه در قضیه هسته‌ای چه در قضایای گوناگون تکرار میکند یکایک افراد نماینده دخیلند و انسان باید به شکل اطمینان بخشی به نتیجه برسد.

 

ایشان بیان داشتند: اگر کسانیکه فهرستی را معرفی کرده‌اند متدین، مؤمن، انقلابی و در راه امام باشند به حرفشان اعتماد می‌کنم و رأی میدهم اگر دیدم به مسائل انقلاب، دین و استقلال کشور خیلی اهمیتی نمی‌دهند و دلشان دنبال حرف آمریکا و غیرآمریکاست به حرفشان اعتماد نمیکنم ‎.

 


رهبر فرزانه انقلاب گفتند: یک جبهه‌ی وسیع دشمن در مقابل خودمان داریم؛ از سردمداران رژیم صهیونیستی و دولت آمریکا... تا عوامل تکفیری و داعش همه‌ی تحلیل‌های آنها متوجه این است که چه کنند درخت تناور انقلاب را ریشه‌کن کنند همه‌ی همتشان این است که این ماندگاری را از بین ببرند؛ همه‌ی همت ما باید این باشد که ماندگاری انقلاب بماند.





      

سردار محمدرضا نقدی رئیس سازمان بسیج مستضعفین کشور در جمع مسئولان استانی بسیج سازندگی با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری بر اقتصاد مقاومتی گفت: اگر به اقتصاد مقاومتی ایمان داشتیم و چشممان به خارج از کشور و برجام نبود وضعیتمان بهتر از این بود. قرار بود هم چرخ سانتریفیوژها بچرخد و هم چرخ کارخانه ها اما دیدیم که چرخ هر دو پنچر شد و اقتصاد ما دچار رکود شد و هیچ خیری ندیدیم.

 

نقدی افزود: این دولت ادعا داشت که رابطه با کشورهای خارجی را بهتر خواهد کرد اما دیدیم که 6 کشور دسته چندم رابطه‌شان را با ایران به صورت توهین آمیزی قطع کردند زیرا جری شده بودند. معلوم است وقتی ما صلابت خود را بشکنیم و پنجاه بار زیر پرچم آمریکا راه برویم و بخندیم و قدم بزنیم همه کشورها احساس می کنند که ایران از هم پاشیده و می شود هر کاری با ایران کرد.

 

وی با تاکید بر اینکه بسیج سازندگی به عنوان پیش قراول نظام در اقتصاد مقاومتی نباید معطل هیچ بماند کسی بماند و باید فعالیتش را توسعه دهد، اظهارکرد: بسیج سازندگی باید مثل همیشه احساس تکلیف کند و اداری کار کردن را از سازمان خود دور کند. بسیج سازندگی باید تحولی عظیم و انقلابی اقتصادی را رقم بزند.

 

رئیس سازمان بسیج مستضعفین با بیان اینکه بسیج سازندگی با توجه به سیاست های ولایت، برای فعالیت خود چشم انداز تهیه کرده است، خاطرنشان کرد: ما در سال 1404 باید 20 میلیون بسیجی فعال داشته باشیم که در سال یک دوره به اردوهای جهادی بروند. در سال 1404 اگر هر بسیجی 5 روز به اردوی جهادی برود، رقم 100 میلیون نفر خدمت رسانی جهادی محقق می شود. بسیج سازندگی باید عادت های اداری را بشکند و جهادی کار کند.

 

نقدی با اعلام این خبر که از امسال ردیف بودجه بسیج سازندگی مستقل خواهد شد، گفت: مسئولین بسیج سازندگی باید با اعضای گروه جهادی مانوس و رفیق باشند شود تا همه یک دل و یکصدا با هم کار کنند. اگر مدیر بسیج سازندگی اینگونه باشد همه جوانان در استان ها جذب این مدیر خواهند شد. بسیج سازندگی یعنی محور گروه های جهادی. بسیج سازندگی باید پناهگاه جوانان و گروه های جهادی باشد و ما باید به دنبال این باشیم که در مسجد و مدرسه گروه های جهادی را بیش از پیش راه اندازی کنیم.

 

وی افزود: باید محرومیتهای استانها را لیست کنیم و با توجه به الویت بندی انجام شده خدمت رسانی کنیم. باید اردوهای جهادی را فرهنگ سازی وجوانان را دلگرم کرد و خدمت رسانی در اردوهای جهادی را برای جوانان تبدیل به یک عادت کرد.

 

نقدی با بیان اینکه دشمن در تلاش است فرهنگ لیبرالیستی را وارد کشور کند و ما باید مقابل این نفوذ دشمن بایستیم و مسئولیت پذیر باشیم افزود: اساس بسیج مسئولیت پذیری است. بسیج روحیه انقلابی دارد و بی تفاوت نیست. ما در هر استان باید 500 هزار نفر را به اردوهای جهادی بفرستیم. مردم خودشان با همیاری یکدیگر می توانند مشکل خودشان را حل کنند.

 

رئیس سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به دفن مواد غذایی توسط دولت به بهانه تنظیم بازار، گفت: دفع 1700 تن سیب زمینی اسراف بزرگی بود که دولت انجام داد. یک میلیون و 700 هزار کیلو سیب زمینی یعنی یک وعده غذایی برای 8 میلیون نفر که ما به سادگی آن را دفن کردیم. امحای سیب زمینی در حالی انجام گرفته است که ما برای تهیه نشاسته مورد نیاز گل حفاری به سیب زمینی نیاز داریم. 30 درصد گل حفاری چاه های نفت نشاسته سیب زمینی است و نشاسته ذرت، گندم یا محصولات دیگر دردی دوا نمی کند. سالانه ما 50 هزار تن نشاسته نیاز داریم اما کارخانه های ما خوابیده است و ما از خارج گل حفاری وارد می کنیم.

 

وی تصریح کرد: صنایع تبدیلی می تواند ما را از این وضعیت و از این اسراف کاری ها نجات دهد چرا که ما الان در کشور حدود 5 میلیون تن ضایعات محصولات کشاورزی در سال داریم. راه درمان این ضایعات صنایع تبدیلی است. باید کارگاه های زودبازده و کوچک بیشتر شود و مردم را برای انجام فعالیتهای اقتصاد مقاومتی تشویق کنیم. مردم باید بیشتر با فواید فعالیتهای اقتصاد مقاومتی آشنا شوند. کارگاه های زود بازده یا مشاغل خانگی ورشکستگی ندارد. باید فعالیتهای اقتصاد مقاومتی را به خانه ها سوق دهیم و هر خانه می تواند یک کارگاه کوچک شود. صنعت خانگی باید رواج پیدا کند.





      

افسران - امام خامنه ای: بیداری اسلامی سرکوب شدنی نیست ؛ همه مجاهدت ها به نتیجه خواهد رسید.





      

 

فاطمه هاشمی رفسنجانی گفت: امیدوارم رد صلاحیت‎ها غیراخلاقی نباشد، اگر این رد صلاحیت‎ها گسترده باشد به‎طور قطع مردم نسبت به این مسئله ناراحت خواهند شد و عکس‎العمل نشان خواهند داد.

 

هاشمی رفسنجانی اضافه کرد: مجلس خبرگان همیشه مهم بوده است و باید به آن توجه شود و این جای خوشبختی است که افراد زیادی برای انتخابات مجلس خبرگان ثبت‎نام کرده‎اند.

 

وی گفت: این را باید به فال نیک بگیریم چون جمهوری اسلامی ایران توانسته مجتهدین زیادی را تربیت کند و این حضور نشان‌دهنده آن است که جمهوری اسلامی ایران در راستای تربیت مجتهدین خوب عمل کرده است





      
<      1   2   3   4   5   >>   >